Čo pre nás dnes Apple na svojom evente chystá?

Už o 19:00 odštartuje virtuálna prezentácia hneď niekoľkých noviniek. Prinášame prehľad možných kandidátov na miesto v keynote.

V poradí druhý jesenný event s názvom Unleashed má byť podľa očakávaní orientovaný primárne na platformu Mac. Dočkať by sme sa tak mali odhalenia novej generácie MacBooku Pro.

Laptop by mal prísť v novom dizajne s plochými hranami a užšími okrajmi. Takisto by sa mali vrátiť niektoré staršie druhý portov a konektivity ako HDMI, čítačka pre SD kartu a MagSafe napájanie. MacBook Pro sa očakáva v dvoch veľkostiach – 14 a 16-palcovej. Oba modely by mali disponovať vylepšeným procesorom M1X. Mac mini je po dvojici MacBookov ďalšou potenciálnou novinkou. Kompaktný desktop má dostať takisto čip M1X.

Odhliadnuc od počítačov, má mať premiéru večer aj tretia generácia obľúbených AirPods. Základný model bezdrôtových slúchadiel sa má dizajnovo priblížiť Pro verzii s kratšími stonkami. Pôvodne sa počítalo aj so silikónovými zakončeniami, no nedávne úniky informácií naznačujú, že tento prvok bude chýbať.

Na ktorú možnú novinku ste zvedaví najviac?

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.