Zásoby iPadu Air už dorazili do Apple Store predajní

Nedávno predstavený model tabletu tak bude čoskoro k dispozícii.

Informoval o tom Bloomberg, ktorý na Twitteri uviedol, že Apple Stores prijímajú nové zásielky nových zariadení. Podľa všetkého ide práve o iPad Air, pretože pre iPhone, ktorý má byť predstavený už v utorok, je to ešte príliš skoro.

V čase oficiálneho predstavenia nového iPadu Air Apple neuviedol konkrétny dátum. Isté bolo iba to, že novinka sa do ponuky predajní dostane v októbri.

Možným dôvodom, prečo Apple ešte nový tablet nenasadil do predaja môže byť aj fakt, že zariadenie má s iPhonom 12 spoločný procesor a Cupertino nechcelo, aby sa dostali von benchmarky. To však nevyšlo – benchmark k novému čipu A14 sme už videli.

Je možné, že predaj nových iPadov sa spustí hneď po blížiacom sa utorkovom Hi, Speed evente, na ktoromu uvidíme predovšetkým 12. generáciu iPhonu, ku ktorej sa už objavili aj detaily o farbách či parametroch. Sumár očakávaných noviniek si môžete prečítať v samostatnom článku.

zdroj: Bloomberg

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.