Toto si naštudujte – výhodné zľavy pre študentov a učiteľov v iStores!

Motivácia k lepším výsledkom je základ a tak najväčší Apple Premium Reseller u nás a v Česku prichádza s novou ponukou.

Tá zaujme špeciálne všetkých študentov ale aj učiteľov. Vybrané Macy sú k dispozícii so študentskou zľavou 10 %, iPad už od 339 € a na ostatné modely Apple tabletu je tu zľava 6%, Najnovší iPad (2020) tak môžete získať už od 18 € mesačne. Samozrejme všetko je možné nakúpiť aj na splátky bez navýšenia.

Akcia platí už len do 31. 10. 2020! Podrobné info nájdete na stránkach iStores.

Okrem toho nájdete v eshope aj čerstvú novinku z minulého mesiaca, ktorá si určite zaslúži pozornosť – iPad Air s výkonným čipom A14 Bionic a výrazne osvieženým dizajnom, inšpirovaným iPadom Pro.

zdroj: iStores

komentár
  1. MacBook Pro od 2139€, to je fakt študentská cena. Lacnejšie akože nemajú dostupné. teda predpokladám že do konca akcie nebudú dostupné.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.