Takto by mohol vyzerať iPhone 9

Najnovšie rendery od OnLeaks vychádzajú z dizajnu, ktorý je nám známy z osmičkového iPhonu – s dvomi optickými zmenami.

Zadná stena by podľa vizuálov mala mať vzhľad namrznutého skla namiesto lesklej čiernej, čo by bolo bližšie iPhone 11 Pro. Pozícia loga takisto vychádza z najnovšej rady iPhonov.

Inak renderové vizuálizácie prezentujú zariadenie, ktoré identicky pripomína iPhone 8. Nový “ľudový” iPhone by tak mal byť v podstate iPhone 8 s A13 čipom a bez 3D Touch.

Nový smartfón má byť nástupcom obľúbeného SE. Aj preto sa mu už dlhšie hovorí SE2. Nie je však jasné ako finálny produkt Apple pomenuje. Logickou voľbou by bolo skôr číslo 9, keďže novinka sa zaradí medzi iPhone 8 a iPhone X.

Zariadenie ponúkne lepšie parametre ako iPhone 8 no zároveň nebude mať takmer bezokrajový displej, ktorým disponuje Xkový iPhone. Podľa renomovaného analytika Ming-Chi Kua by novinka mala začínať s cenou na 399 dolároch a ponúknuť dve verzie – 64 a 128 GB.

Nový iPhone 9 si môžete prezrieť aj v pohybe:

komentárov
  1. Pekne retro,
    ja chapem, ze to je akoze low-cost. No aj najlacnejsie ťamťungy za 150 maju bezokrajovy display s vyrezom ala ipX. To fakt je ten epl taka socka aby nevydal za 4 kila nieco (aspon vizualne) modernejsie?

    Uz nech presedlaju na automobilovy priemysel, zacnu vyrabat TV a pracky. Lebo ju to desna nuda (riesime odtien bielej a polohu loga? fakt?)

    0
    0
  2. V dobe, keď vraj chcú znovuobjaviť pôvodný hranatý dizajn, nástupcu posledného telefónu s týmto dizajnom takto sprasia 🤦‍♂️🙄

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?