Štart veľkofilmu Greyhound Apple vyšiel

Novinka Toma Hanksa má za sebou úspešnú premiéru na Apple TV+.

Príbeh z obdobia druhej svetovej vojny si na platforme pozrelo viac ľudí ako ktorýkoľvek iný titul z katalógu Apple TV+. Dokonca podľa oficiálnych správ sa dajú čísla porovnať s návštevnosťou letnej kinopremiéry. Tá sa s ohľadom na súčasnú situáciu samozrejme nekonala a tak Greyhound zakotvil na Apple streame.

Kalifornské jablko práva na film kúpilo za 70 miliónov dolárov a film sa tak stal prvým projektom Toma Hanksa, ktorý vynechal kino a predstavil sa rovno v streamovanej podobe.

Zaujímavosťou na záver je aj fakt, že sa Apple zjavne podarilo pritiahnuť slušnú základňu nových divákov. Až tridsať percent ľudí, ktorí si film na Apple TV+ pozreli, využili službu prvýkrát.

O filme

Greyhound je príbehom námorného veterána, kapitána Ernesta Krausea, ktorý velí konvoju lodí v Atlantiku a musí bojovať s neviditeľným nepriateľom – nemeckými ponorkami. Film nájdete v ponuke Apple TV+.

zdroj: Deadline

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.