Smart je budúcnosť. Spoznajte inovatívnu VOLTA Slovakia

Spoločnosť, ktorej meno sa inšpiruje významným fyzikom Alessandrom Voltom, sa podobne ako on chce uberať smerom elektronických technológií – s dôrazom na dômyselné riešenia v modernej dobe.

Pretože byť smart je budúcnosť

Tak znie motto VOLTA a cítiť ho z celého portfólia produktov, zameraných na inováciu a smart riešenia. Vďaka partnerstvu, ktoré sa spoločnosti podarilo nadviazať vo futuristickom Soule, prináša VOLTA Slovakia medzi prvými na náš trh špičkovú kvalitu pre domácnosti či kancelárie.

Čas patrí medzi to najcennejšie, čo máme. Môžeme ním iba mrhať alebo ho šetriť.

VOLTA Slovakia chce preto prinášať riešenia, ktoré v dnešnej uponáhľanej dobe vedia efektívne ušetriť čo najviac vášho času. Bez zbytočných nákladov či stresu.

Inovatívne produkty a výhodné sety

V ponuke značky tak môžete nájsť kvalitné a užitočné doplnky domov či do kancelárie k vášmu hardvéru. Spomeňme napríklad stojany na notebook, multifunkčné nabíjacie podstavce pod monitor či desktop ale napríklad aj bezdrôtové osvetlenie s audiom. V rámci dômyselných balíkov môžete zase nájsť viacero produktov za výhodnú cenu. Či už pre domácnosť alebo pracovisko.

Podstavec pre monitor alebo Mac s pestrými možnosťami konektivity

Bočný panel ponúka vstupy pre 3 USB, čítačku pamätových kariet a jeden nabíjací port

Čistička vzduchu

Podložka pod myš s nabíjaním pre smartfón

Office Set Pro – podstavec s portmi, lampa a reproduktor v jednom + nabíjaciu podložka pod myš

 

Teší nás, že sa inovatívna spoločnosť VOLTA stala partnerom nášho portálu, ktorý sa zameriava na novinky v oblasti technológií s dôrazom na Apple, ktoré má inováciu v DNA.

Viac produktov a informácií nájdete na oficiálnom webe značky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.