Prvé zábery nových obalov pre iPad Pro: Kamera ako pri iPhone

Ben Geskin, známy lovec leakov, na svojom Twitteri zverejnil fotky obalov, ktoré podľa neho patria k pripravovanému iPadu Pro pre rok 2020.

Vidno na nich štvorcový výsek pre výstup fotoaparátu, čo dáva veľkú šancu na to, že nový tablet bude dispnovať technikou, ktorá vychádza z aktuálnych modelov iPhonu. Vidno aj otvor pre mikrofón a takisto medzery pre standby tlačidlo a USB-C vstup.

Či ide o obaly navrhnuté práve pre očakávaný update Pro tabletu od Apple, nie je v tejto chvíli možné s istotou povedať. V minulosti sa už objavili aj makety zariadenia, ktoré disponovali trojicou šošoviek fotoaparátu. Či však boli v prípade kamery presné, nie je zatiaľ isté. Ostáva si počkať na ďalšie info.

Ming-Chi Kuo, renomovaný analytik Apple, verí, že sa v novom iPade Pro dočkáme okrem vylepšeného Face ID, čipu A14X aj zadného fotoaparátu s time-of-flight funkcionalitou.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.