Predaj iPhone 12 by podľa operátorov z Taiwanu mohol byť rekordný

Tohtoročné modely Apple smartfónu môžu zaznamenať najsilnejšie predaje od roku 2014.

V tom čase bol totiž predstavený iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Silný dopyt, ktorý podľa Economic Daily News avizujú taiwanskí operátori, sa prejavuje aj v dodávateľskom reťazci. Foxconn aj Pegatron už svojim zamestnancom na skladacích linkách ponúkajú bonusy, aby držali krok s dopytom.

Predpredaj iPhone 12 a iPhone 12 Pro začína už v piatok, nasledovať budú kompaktný iPhone 12 mini a iPhone 12 Pro Max od 6. novembra. Práve na Taiwane sa kapacity predobjednávok zaplnili za 45 minút, podobne rýchlo to šlo v USA.

Rekordný iPhone 6 priniesol Apple rekord v objeme takmer 136 miliónov kusov za prvý polrok od predstavenia. Zariadenie za tento úspech vďačilo okrem iného aj veľkému 4,7 palcovému (resp. 5,5 palcovému pri iPhone 6 Plus).

zdroj: Economic Daily News

komentár
  1. Ahoj…dá sa nejako zatieniť magnet na zadnej strane mobilu?? Chcel som meniť namiesto osmičky ale robím v strojárstve a tam nie je núdza a malinké čiastočky zinku, kvôli ktorým už nenosím ani púzdro s magnetom lebo sa mi tie šponky stále prilepili a mal som ich niekedy aj vo vrecku..hm

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.