Pre ktoré modely Apple Watch sú vhodné nové Solo Loop náramky?

Tento týždeň Apple predstavil dvoje smart hodinky. Spolu s nimi sme mohli vidieť aj celkom nový typ náramku, ktorý pozostáva z jediného kusu materiálu. Štýlová novinka je kompatibilná aj so staršími modelmi. Ktoré sú to?

Od baletky po drevorubača

Nové Solo Loop sú dostupné až v 18 rôznych veľkostiach, keďže bez prítomnosti sťahovacieho mechanizmu, nie je možné manuálne prispôsobiť obvod náramku na ruke. Aby ste si boli istí, že vám nový náramok sadne, Apple pripravil pomôcku, ktorú si môžete vytlačiť a priložiť na zápästie. Číslo od 1 do 12, ktoré sa bude nachádzať v indikovanej zóne, určí, ktorá veľkosť Solo Loop bude pre vás tá správna.

V prípade Apple Watch veľkosti 40 mm sú vhodné náramky s číslom 1 až 9, 44mm ciferník je kompatibilný s veľkosťami 4 až 12. Z toho vyplýva, že medzi oboma veľkosťami ciferníkovi je určitá tolerancia a sú veľkosti náramkov, ktoré sú vhodné pre 40 aj 44 mm Apple Watch. Každý model má tak na výber 9 variantov.

Teória vs. prax

Apple na svojom eshope uvádza, že nové Solo Loop sú kompatibilné iba s novšími modelmi ako SE a Apple Watch Series 4, 5 a 6. Teoreticky by však mohli sedieť aj na staršie modely s rozmermi 38 a 42mm. Treba však vziať do úvahy o niečo menšie ciferníky týchto generácií Apple Watch.

To, ako náramky bez posuvného mechanizmu sedia v praxi sa dozvieme už čoskoro, zo skúseností zákazníkov, ktorí si ich objednali.

Plánujete si Solo Loop zadovážiť aj vy? Alebo vás zaujali niektoré iné z predstavených náramkov? Kompletný prehľad noviniek nájdete v našom článku o Apple Watch Series 6, ktoré Apple predstavil na nedávnom Time Flies evente.

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.