Pozrite si všetky Apple Watch Faces z nového watchOS 7 (+ zoznam kompatibilných hodiniek)

Prinášame prehľad všetkých včera odhalených dizajnov spolu s infom, pre ktoré modely Apple Watch sú určené.

Na evente sme mohli vidieť dvojicu nových modelov, Apple Watch Series 6 a Apple Watch SE. Spolu s novými zariadeniami značka predstavila aj ciferníky, ktoré prídu s novým watchOS 7. Nižšie nájdete ich prehľad aj s popisom.

GMT

Ciferník, ktorý vám na jednom mieste ukazuje viacero časových zón a riadi sa podľa toho, kde sa práve nachádzate. 12 hodinový cyklus sa zobrazuje vo vnútornej časti, zatiaľ čo vonkajšia obsahuje 24 hodinový formát.

Count Up

Verzia, ktorá umožňuje stopovanie času ťuknutím na okraji ciferníka.

Chronograph Pro

Motív inšpirovaný tradičnými závodnými hodinkami ponúka niekoľko časový škál (60, 30, 6 a 3 sekundovú) spolu s tachometrom.

Typograph

Na písme založený ciferník ponúka číslice v troch rôznych písmach (vlastné, moderné a oblé) a takisto štvoricu rôznych scriptov (Arabic, Arabic Indic, Devangari a Roman).

Artist

Variant vytvorený v spolupráci s umelcom Geoffom McFetridgom prinesie na vaše zápästie animované portréty v príjemne ilustrovanom štýle.

Memoji

Názov hovorí za všetko. Tento ciferník ponúkne animované Memoji, ktoré reagujú na dotyk

Stripes

Posledný v poradí je motív pruhovaných vzorov, pri ktorých si viete zvoliť počet pruhov a ich farebnosť či zvoliť uhol náklonu.

Podľa oficiálnych informácií by mali byť všetky nové ciferníky dostupné pre Apple Watch Series 4, Series 5 a samozrejme pre modely Series 6 a SE predstavené včera.

Motívy nájdete vo watchOS 7, ktorý Apple iba včera vydal.

zdroj: Apple



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.