Nové Powerstation od Mophie ponúka USB-C, Ligthningom aj zaujímavú cenu

Známa značka príslušenstva najnovšie predstavila trojicu nabíjačiek pre Apple produkty.

Zariadenia disponujú hneď viacerými odlišnými vstupmi – ponúknu USB-C, USB-A aj Lightning port. Vďaka 18W rozhraniu je možné rýchle nabíjanie cez USB-C. To sa hodí, pretože Apple balí k iPhone 11 Pro aj kábel s koncovkami USB-C a Lightning. Polovicu batérie tak môžete nabiť počas tridsiatich minút.

Power bank tiež musí z niečoho žiť a preto je možné vďaka zabudovanému portu nabíjanie cez Lightning kábel. Port USB-A zároveň poskytuje šťavu pre ďalšie zariadenie, ktoré je tak možné cez tento vstup nabíjať paralelne s tým prvým.

Pri Powerstation si môžete vybrať z troch modelov: základný Powerstation, Powerstation Plus a väčší Powerstation Plus XL. Plus verzie sú dostupné v čiernom prevedení, pri štandardnom variante si môžete vybrať zo štyroch farieb – čiernej, sivej, tmavomodrej a ružovej.

Powerstation v ružovom prevedení

Cena

Mophie Powerstation (70 €)
Mophie Powerstation Plus (90 €)
Mophie Powerstation Plus XL (110 €)

Powerstation Plus a Plus XL ponúkajú nadčasovú čiernu

zdroj: Zagg

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.