Je tu update obľúbenej Things 3: Čo nové prináša?

Najnovšia aktualizácia populárnej to-do apky prichádza so synchronizáciou z Apple Watch na cloud a viaceými ďalšími novinkami.

Pred vydaním čerstvého updatu slúžil iPhone ako prostredný článok pri synchronizácii medzi Apple Watch apkou a Things Cloudom. Občas sa to mohlo prejaviť napríklad zle synchronizovanými údajmi na hodinkách. Teraz sa však dokážu vaše poznámky z Things na Apple Watch synchronizovať priamo na cloud – pomocou Wi-Fi alebo mobilných dát.

Vývojári hovoria aj o lepšej kvalite dát, ktoré sa zobrazujú na displeji hodiniek, takže vždy uvidíte iba to najaktuálnejšie info. Pre využívanie nových možností budete potrebovať Things Cloud účet, ktorý je však bezplatný. Okrem spomínanej zmeny v prístupe k synchronizácii, ktoré je asi najväčšou novinkou, prináša update aj niekoľko ďalších vylepšení a funkcií:

Pridanie poznámky do Today

Štandardne aplikácia ukladá nové poznámky do vášho inboxu. Teraz si môžete nastaviť, aby tieto poznámky chodili do sekcie Today.

Odstránenie poznámky z Today

Mnohí používatelia apky sa sťažovali na absenciu funkcie, ktorá by umožnila odstrániť to-do úlohu z Today. Po novom to možné je – stačí ťuknúť na Clear pri výbere dátumu.

Scribble

Podpora skicovania sa hodí pri pridávaní nových poznámok a úloh.

Viacero hodiniek

Vďaka aktualizácii je možné mať apku Things nainštalovanú na viacerých Apple Watch.

Najnovšiu verziu Things 3.12 nájdete v App Store.

zdroj: Cultured Code



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.