iPhone 12 má problémy s výpadkom 5G a LTE

Niektorí používatelia hlásia prerušovanie pripojenia k sieťam.

Nová generácia Apple smartfónu bola predstavená ešte v októbri, takže si už stihla nájsť cestu k prvým majiteľom. Po približne mesiaci sa však ohľadom prvého 5G iPhonu objavujú problémy. A súvisia aj so spomínanou technológiou. 5G a LTE sú pre niektorých používateľov nedostupné, najmä počas šoférovania či inej formy presunu.

Zatiaľ nie je jasné, čo presne problém spôsobouje a v akom meradle je rozšírený, týka sa však zjavne všetkých modelov dvanástej generácie bez rozdielu. Jediné, čo pre niektorých používateľov problém s nedostupnou službou vyriešilo, bol prechod do letového režimu a späť.

zdroj: 9to5Mac

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.