High-end slúchadlá s magneticky vymeniteľnými časťami v druhej polovici roka

Celoušný model má byť predstavený neskôr tento rok. Prinášame zaujímavé detaily.

Magnetizujúce audio?

Dlho očakávané slúchadlá s mušľami majú ponúknuť dva varianty. Prvý prémiový s materiálmi pripomínajúcimi kožu a druhý orientovaný skôr na fitness komunitu, z ľahších a vzdušnejších materiálov s drobnou perforáciou.

Podľa reportu od zainteresovaných ľudí, ktorý priniesol Bloomberg, majú prototypy oválne slúchadlá spojené tenkým kovovým rámom. Ten sa k mušliam pripája skôr zvrchu ako zo strán.

Zaujímavosťou môže byť, že spojenie nie je pevné, ale funguje na princípe magnetu. Bude teda možné si produkt upravovať a prispôsobovať s vymeniteľnými časťami. Teoreticky by to mohlo aj znamenať konverziu z klasického na fitness model.

Pokiaľ ide o funkcionalitu, očakáva sa, že Apple v nových slúchadlách ponúkne bezdrôtovú konektivitu či potláčanie ruchov, ktoré poznáme z AirPods Pro. Siri nesmie chýbať. V reporte sa spomína aj niekoľko dotykových ovládacích prvkov.

foto: Curved

Kedy

Jedným z možných termínov odhalenia je júnová konferencia WWDC. Značka chce týmto produktom cieliť na high-end audio segment a chce novinku čo najviac vyladiť. To môže byť vysvetlením, prečo produkt prvýkrát spomenutý už v roku 2018, stále nebol predstavený.

Ste na nové celoušné slúchadlá zvedaví?

zdroj: Bloomberg

cover: Curved

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.