Dočkáme sa v marci Apple eventu?

V poslednej dobe sa vynorilo dostatok informácií o viacerých novinkách. Tých by mohlo byť dosť aj na 90 minút  prezentácie.

Premenlivé prezentácie

iPhone 9 (SE 2), (Product)RED hodinky, nový 13 palcový MacBook a viacero ďalších. To všetko sú nové produkty, ktoré by mohli byť účinkujúcimi jarného eventu.

Nebolo by to pritom prvýkrát. Apple už v minulosti usporiadal. Naposledy sa značka venovala svojim službám ako News+, Card, Arcade či TV+. Niekedy sú prezentácie postavené na promovaní nového hardvéru – ako napríklad v prípade pôvodného iPhonu SE či 9,7 palcového iPadu Pro. Apple však nemá problém predstaviť aj zásadný produkt bez jemu venovanej prezentácie, iba prostredníctvom tlačovej správy – ako pri 16 palcovom MacBooku Pro.

  

Kandidáti na event

Je však možné, že v prípade nástupcu populárneho SE bude Apple chcieť publikum. Okolo novinky sa priebežne vynára dostatok informácií a dohadov a všetci sú na iPhone 9 zvedaví. Prinajmenšom.

V prípade 13 palcových modelov MacBooku Pro a Air by bolo (najmä s ohľadom na problémy s klávesnicami) namieste priniesť aktualizáciu produktovej rady. Či to bude už prostredníctvom eventu na jar alebo neskôr v priebehu roka je však otázne. Osnovu prípadnej jarnej prezentácie by mohli doplniť aj produktové novinky v (Product)RED prevedení, ale aj čerstvé info ohľadom pestrej palety multimediálnych služieb, ktoré Apple v súčasnosti ponúka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.