Dell ponúkne možnosť mirroringu pre iPhone

Značka chce aj týmto krokom zvýšiť atraktivitu svojich laptopov.

Pokročilá integrácia a prepojenie iPhone a Mac platforiem je niečo na čo sme zvyknutí. Windows platforma však svojim používateľom väčšinu týchto možností neponúka. Práve to chce Dell zmeniť a ponúknuť vo svojich nových zariadeniach nástroje, pomocou ktorých bude možné využívať iPhone v rámci systému Windows.

Prostredníctvom funkcie Mobile Connect sa majitelia laptopov budú môcť tešiť zo synchronizácie obsahu či zrkadlenia iPhone displeja priamo do ich počítača. Bude tak možné prenášať fotky, videá či iné typy súborov z Apple smartfónu do Dell laptopu. Značka si od tohto ústretového kroku sľubuje zvýšený záujem o jej produkty.

Zatiaľ nie je dostupné info, či funkcie prepájajúce iPhone a laptop od Dell vyvíjali obe značky spoločne alebo Dell siahol po nástroji AirServer, ktorý umožňuje transformovať zariadenia na AirPlay prijímače.

Update spomínaného Mobile Connect nástroja by mal vyjsť už čoskoro a s ním aj lepšia kompatibilita pre iPhone. A ktoré Dell laptopy bude možné prepojiť s iPhonom? Ide o modely XPS, Inspiron, VostroAlienware s Windows 10.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.