Apple TV+ plánuje viacero noviniek

Streamovacia služba odhalila dátum premiéry pre niekoľko nových formátov, ktoré v priebehu roka pribudnú v jej ponuke.

Prvou novinkou je seriál Defending Jacob, v ktorom sa v hlavnej úlohe predstaví Chris Evans. Príbeh otca, ktorý sa musí vyrovnať s dôsledkami toho, že jeho dospievajúci syn je obvinený z vraždy, začne Apple TV+ rozprávať už 24. apríla.

Svetoznámy režisér Steven Spielberg zase prinesie remake svojich Amazing Stories. Pätica epizód dorazí 6. marca. Podľa niektorých zdrojov mal byť práve reštart seriálu z 80. rokov vlajkovou loďou pri spúšťaní Apple TV+, avšak pre problémy počas produkcie, bol štart seriálu odložený.

Home Before Dark je dramatický seriál inšpirovaný skutočným príbehom. Ten sa točí okolo dievčaťa menom Hilde, ktoré sa z Brooklynu presťahuje do malého mestečka pri jazere, kde postupne odhaľuje pravdu o odloženom prípade, ktorý sa všetci (vrátane jej otca) snažili zamisť pod koberec. Predloha hlavnej postavy, Hilde Lysiak, mala v čase udalostí 11 rokov.

Seriál začína trojicou epizód, ktoré budú dostupné od 3. apríla. Home Before Dark sa dočká aj pokračovania – bola potvrdená aj druhá séria.

zdroj: 9to5Mac

komentárov
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?