Apple TV+ možno predĺži svoje predplatné zadarmo

Streamovacia služba Apple by mohla za určitých podmienok byť bezplatná až do februára.

Apple TV+ bola predstavená minulý rok a do života ju Apple uviedol 1. novembra. Stream s mesačným poplatkom 4,99 € postupne rozširoval svoj katalóg filmov a seriálov o ďalšie novinky, ale jedným z kľúčových benefitov bola možnosť sledovať prvý rok jeho obsah bezplatne.

Stačilo k tomu nové zariadenie Apple a následná aktivácia služby. Nedávno sme informovali, že práve pre ľudí, ktorí si Apple TV+ takýmto spôsobom aktivovali, na konci októbra skončí rok zadarmo.

Podľa čerstvých informácií to však vyzerá, že Apple predĺži trvanie trialu pre jeho video platformu. V praxi budú predplatné používateľov, ktorých sa to týka, automaticky predĺžené.

Ak ste teda začali svoj bezplatný rok v období medzi 1. novembrom 2019 a 31. januárom 2020, vaše predplatné zadarmo potrvá do konca februára a získate tak 3 mesiace navyše. Ak ste sa do Apple TV+ registrovali v marci či neskôr, váš trial prirodzene potrvá dlhšie ako do februára. 

Účty s ročným a mesačným plánom získajú počas spomínaných troch mesiacov kredit, ktorý bude možné využiť v iTunes Store či v App Store alebo ním zaplatiť za akúkoľvek z Apple služieb, ktoré máte spárované s vaším účtom.

Oficiálne zatiaľ Apple túto možnosť nepotvrdil, ale na viacerých fórach a portáloch sa o predĺžení živo diskutuje. Mohlo by ísť o spôsob ako Apple chce kompenzovať rok 2020, ktorý s ohľadom na pandémiu priniesol zdržania v produkcii viacerých formátov Apple TV+.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.