Vývoj AR headset od Apple napreduje

Správ a informácií o chystanom headsete pre rozšírenú realitu pribúda. Podľa viacerých zdrojov by sa mal tento produkt objaviť už v nadchádzajúcom roku. Stane sa tak a v akej podobe?

Zariadenie by malo byť spárované s iPhonom vďaka čomu by správy, navigáciu či herné zážitky sprostredkovalo cez zrakové vnemy. Podľa spoľahlivých Apple na vývoj AR riešení a s nimi súvisiaceho roduktu najalo ďalších odborníkov na rozšírenú realitu. Samotný headset je v štádiu testovania a to, ako rýchlo sa ho dočkáme, záleží najmä od toho ako bude jeho vývoj napredovať.

Apple si však v týchto veciach zdá sa verí. Koniec koncov, cieľ priniesť headset už budúci rok sa spomína v rovnakom dokumente, v ktorom Apple hovorí o nových iPhonoch pre rok 2020 s 5G podporou, výrazne výkonejšími procesormi a ďalšími vylepšeniami. Zdá sa, že na najbližší rok si toho značka predsavzala celkom dosť. Bude zaujímavé sledovať, čo prinesie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.