Vyšiel iOS a iPadOS 13.3

Apple vydal tretiu veľkú aktualizáciu pre svoje operačné systémy. Update prichádza štrnásť dní po vydaní predošlej verzie 13.2.3 a mesiac od spustenia iOS 13.2.

Akualizácia prináša sľubované funkcie ako napríklad Communication Limits, pre možnosť regulovať ako deti trávia čas na smartfóne. Takisto prichádza aj nová podpora pre hardvérové bezpečnostné kľúče pre Safari. Tie sa môžu stať súčasťou dvojkrokového overovania a v porovnaní s čisto softvérovým riešením prinášajú väčšiu mieru bezpečia.

Novinkou je aj možnosť vypnúť AnimojiMemoji ponuku v rámci klávesnice. Vítanou je aj zmena pri ukladaní upraveného videa – teraz namieso prepísania existujúceho klipu vytvorí systém jeho novú verziu.

komentáre
  1. To je síce pekné, že je ďalšie aktualizácia iOS :-) Ale pri posledných dvoch som vždy musel vytvárať nové mail kontá a to ozaj sa mi už nechce nakoľko každá aktualizácia len problém :-)

    0
    0
  2. Meky61 suhlasim s Mirecom. Pri akejkolvek aktualizacii nikdy nemusis vytvarat nove mail konta, nebolo tomu ani 1 krat za 11 rokov. Pouzivas vobec iCloud?

    0
    0
  3. Tak dal som aj ja iOS 13.3. a zatiaľ je všetko OK. Treba viac čítať a dočítali by ste sa , že samotný výrobca priznáva tieto problémy s mail klientom. Ale teraz sa ozaj zdá, že pri bežných app je všetko OK.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.