Takto budú vyzerať nové hudobné a TV aplikácie v macOS 10.15

Už v pondelok bude predstavená nová verzia macOS, ktorá okrem iného prinesie aplikáciu Apple TV a celkom nový hudobný prehrávač.

Server 9to5Mac zverejnil uniknuté screenshoty z oboch nových aplikácií, o ktoré sa údajne podelil niekto priamo z vývojárskeho tímu. Aplikácia TV umožní sledovanie filmov a seriálov v rámci služby Apple TV+, ktorá bude spustená na jeseň, a taktiež aj vašich vlastných zakúpených či požičaných filmov.

Nová hudobná apka bude takisto zameraná predovšetkým na streamovanie obsahu z Apple Music, v kombinácii s vašou vlastnou hudobnou knižnicou. Nahradí v tomto ohľade iTunes. Aj naďalej však bude možné synchronizovať s knižnicou vaše iOS zariadenia, ktoré sa po pripojení objavia v bočnom paneli.

Či bude prehrávač disponovať všetkými pokročilými funkciami iTunes, alebo len ich časťou, uvidíme už tento pondelok na úvodnej WWDC konferencii.

Okrem toho čakáme napríklad iOS 13 s potvrdenou podporou pre tmavý režim. Ako bude vyzerať sa môžete presvedčiť na ďalších uniknutých obrázkoch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.