Photoshop pre iPad je tu

Adobe dnes vydalo očakávanú verziu svojho vlajkového programu v podobe aplikácie pre iPad. Stalo sa tak rok po oznámení Phtoshopu pre tablety od Apple.

Softvér má umožniť prácu s PSD súbormi z desktop verzie, ktoré môžete otvárať a následne upravovať na displeji vášho iPadu. Dostupné sú známe nástroje, ktoré ovládate dotykom ako aj práca vo vrstvách.

Celé rozhranie je podľa Adobe optimalizované na prácu s dotykovým zariadením. iPad verzia beží na rovnakom kóde ako desktop, vďaka čomu je konvertovanie, komprimovanie či import a export bez problémov naprieč platformami. Počas práce v appke sa súbor automaticky ukladá na cloud, odkiaľ je dostupný na prácu na desktope. 

Aplikácia prináša najvyužívanejšie funkcie a nástroje, ktoré z Photoshopu poznáme. Časom majú pribudnúť ďalšie, ktoré majú novú aplikáciu ďalej zlepšovať. Adobe v oficiálnom vyjadrení prisľúbilo čo najrýchlejšie aktualizácie softvéru. Aplikácia je dostupná pre všetkých používateľov CC, ktorý majú aktívne predplatné Photoshopu. Nájdete ju na App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.