iPod oslavuje osemnástku

Od predstavenia produktu ubehlo už 18 rokov a podľa viacerých ide o kľúčové zariadenie, ktoré Apple nasmerovalo na jeho cestu stať sa jednou zo svetovo najhodnotnejších spoločností.

Tisíc piesní vo vrecku. To je veta, ktorá zaznela z úst Steva Jobsa. Vtedajších 5GB úložného priestoru a tenký dizajn boli prijaté s nadšením. iPod prvej generácie okrem toho ponúkol 2 palcový displej, výdrž batérie 10 hodín a ovládanie pomocou kolieskového joysticku. Iní zase videli iba ďalšiu mp3ku, ktorá aj keď prináša viaceré zaujímavé funkcie, je cenovo nadhodnotená.

Za zmienku stojí aj hodnotenie známeho tech žurnalistu Davida Poguea z New York Times, ktorý iPod označil za najkrajší aj najdômyselnejšie navrhnutý MP3 prehrávač na svete.

A čo vy? Aký názor, prípadne skúsenosti máte s iPodmi? Podeľte sa s nami v komentároch.

komentáre
  1. mam ho stale funkcny. len baterka drzi velmi malo. a je problem najst PC kde by som dal FireWire PCI kartu. kipival som ho v 2002 v New Yorku v SoHo.

    0
    0
  2. ja som kupoval od cinana mp3 player, ktory prehadzujem z krabice do krabice uz 15 rokov ale stale funguje. nasiel som tam pekne archaicke piesne .. ale nepotrebujem ziadne FW, staci USB a pripojit

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.