iPhone 11 vyjde 20. septembra aj u nás, predobjednávky už tento piatok

Trio nových iPhonov sa aj v našich končinách objaví za necelé dva týždne. Predobjednať si ich môžete už čoskoro.

Nový iPhone zvykol tradične vyjsť každý september v dvoch po sebe idúcich vlnách. Slovensko a Česko bolo pritom vždy v tej druhej a našinci sa k novým telefónom dostali až koncom mesiaca.

iPhone 11 a iPhone 11 Pro však vyjdu 20. septembra, teda v prvej vlne, aj na Slovensku. Naznačil na to už Apple počas keynote, keď neupresnil dostupnosť v jednotlivých krajinách a následne to potvrdil český Apple Store, ktorý uvádzal rovnaké dátumy ako inde vo svete.

Avšak pretože Slovensko svoj Apple Store ešte stále nemá, boli tu isté pochybnosti. Môžeme však potvrdiť, že iPhone 11 bude dostupný aj na Slovensku 20. septembra, približne od 8:00 ráno. Ani tento rok sa tak nekoná žiaden polnočný predaj.

A s predobjednávkami to bude rovnako ako u našich susedov, akurát ich budete musieť namiesto oficiálneho eshopu riešiť cez Premium Resellerov. Začínajú teda už tento piatok, 13. septembra o 14:00.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.