iPhone 11 Pro Max má najlepší displej medzi smartfónmi

Portál DisplayMate, ktorý sa venuje testovaniu obrazoviek, udelil zariadeniu známku A+. Ide o najvyššie možné hodnotenie, ktoré zároveň získal nový iPhone ako prvý.

Novinka má oproti predošlému XS Max výrazne vylepšený displej. Ponúkne vyšší maximálny jas, lepšie podanie farieb ale aj menší odlesk. V kontraste k zvýšenému “výkonu” exceluje aj v aspekte energetickej úspory – je až o 15% úspornejší.

Hodnota maximálneho jasu je dvojnásobkom toho, čo ponúka väčšina high-end smartfónov. Presnosť farieb je na novom iPhonom na výrazne vyššej úrovni ako na súčasných smartfónov, ale aj displejoch 4K Ultrah HD televízorov, tabletov, laptopov či počítačov.

komentáre
  1. iphony som mal zatial tri – 3G, 5 a teraz SE
    nikdy ma ani len nenapadlo davat nan nejaky obal. zakryvat podareny produktovy dizajn mi vzdy prislo nenormalne. pri tomto modely by som vsak urcite spravil vynimku a zakryl z neho co najviac..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.