iOS 13.1 prichádza s novými emojis

Jednou z noviniek, ktoré iOS 13.1 prináša je aj balík nových emotikonov a upravená podoba niektorých z existujúcich. Viaceré zvieratá totiž mali menšie anatomické nepresnosti. A pre prípad, že by sa niekto sťažoval, že mu na chobotnici chýbajú prísavky, Apple “fixlo” aj tento “problém”.

Okrem už spomínanej chobotnice, kalamár zase prišiel o anatomicky nepresnosť na hlave, komárovi prirobili šiestu nohu a krava zase dostala trochu odlišnú farebnosť.

Okrem zvieracích faceliftov sa zmien dočkali aj také emotikony ako počítadlo s historicky presnejším, zvislým znázornením guľôčok, puzzle, ktoré je teraz zelené, či morská panna, po novom vybavená trojzubcom. Celkovo prešlo zmenou 24 emojis.

V priebehu roka Apple ešte predstaví celkovo 59 nových emoji pre iOS. Ak máte radi tieto mini obrázky, môžete sa tešiť na leňochoda, plameniaka, skunka, orangutana a iné. Okrem toho pribudnú aj nové tváre, gestá či postavičky.



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.