Clipboard manažer Unclutter pre Mac za menej než polovicu

Šikovná utilita Unclutter pre váš Mac je teraz v akcii za zlomok pôvodnej ceny.

Unclutter je manažér vašej schránky – clipboardu, v ktorej sa ocitnú všetky skopírované súbory a text. Apka ich zhromažďuje a drží vždy poruke vo vysúvacej lište. Stačí prejsť myšou na vrch obrazovky a zaskrolovať smerom dole.

Okrem skopírovaných položiek apka uchováva aj súbory, ktoré sem môžete potiahnuť a taktiež jednoduchý poznámkový blok. Pozrite si ako to celé funguje v akcii na videu nižšie.

Aplikácia normálne stojí 20 dolárov, na webe Mac Heist ju teraz máte šancu kúpiť za 8 dolárov. Akcia trvá ešte dva dni, do tohto štvrtku. Unclutter má pozitívne recenzie na webe ako aj na App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.