Aký bude dátum októbrového Apple eventu?

Predstavenie nových iPhonov a Apple hodiniek máme za sebou. Stále však ostávajú produkty a novinky, ktoré sú očakávané, no v lineupe septembrovej prezentácie sa neocitli. Práve októbrový event by mohol byť tým priestorom. Kedy sa ho dočkáme?

Nie je síce zaručené, že značka tento mesiac event usporiada, ale s ohliadnutím sa do minulosti, by to bolo porušením tradície. Posledných päť rokov zo siedmych Apple usporiadalo októbrovú prezentáciu, na ktorej bol odhalený nový Mac, iPad či oba tieto produkty. Pokiaľ ide o spresnenie dátumu, bez výnimky to bolo v druhej polovici októbra.

Súťažte s MacBlogom o slúchadlá Beats EP

Objavila sa aj presnejšia hypotéza. Vychádza z predpokladu, že Apple zvykne svoje finančné reporty robiť v utorky. Výnimkou bol napríklad rok 2018, kedy mala značka v kalendári naplánovaný produktový event na dni pred reportom (v takom prípade sa report konal v stredu, či vo štvrtok).

A keďže tohtoročný finačný report je stanovený na stredu 30. októbra, je možné, že práve spomínaný event je toho dôvodom. Mohli by sme sa ho teda dočkať posledný októbrový týždeň. V tom prípade najskôr 28. 10.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.