Ako bude vyzerať iPhone v roku 2020?

Bežne práve na príklade iPhonu predstavuje Apple nový dizajnový smer, ktorým sa budú jeho produkty nejakú etapu uberať. Podľa analytika Ming-Chi Kua je ale dosť možné, že v budúcnosti by sme sa mali dočkať zjednotenia vzhľadu iPhonu a iPadu.

To by mohlo znamenať, že druhý menovaný, bude tým, kto udá do budúcna štýl. A tak by sme sa mohli v budúcom roku dočkať Apple smartfónov, ktoré budú vsadené do rámu pripomínajúceho iPhone 4. Kuo tento dizajn popisuje ako hranatý kovový rám, ktorý zviera viacero vrstiev skla. Práve to znie pri pohľade na 4. generáciu iPhone povedome.

Takisto sa objavili názory, že Apple možno v ďalšom roku jednoducho vynechá “Skový” update a rovno príde s číslom 12. Tieto hypotézy vychádzajú z faktu, že Apple väčšinou prezentuje S update ako veľmi decentný a skôr ukrytý pod kapotou, ktorá ostáva prakticky nezmenená.

Či už sa tieto dohady naplnia alebo Apple prekvapí niečím celkom iným, ostáva otázkou. Treba si počkať na ďalšie informácie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.