Things 3 pre iOS a Microsoft Office pre Mac dostávajú tmavý mód

Obľúbený to-do manažér na iOS a Office pre Mac získavajú podporu pre tmavý režim.

Things 3 vo verzii pre Mac už ponúkal tmavý mód s príchodom macOS Mojave v septembri, Teraz sa funkcia dostala taktiež na iOS, aj keď oficiálne ju Apple nevyžaduje. 

things 3 dark mode

Používatelia budú mať po novom na výber z troch rôznych rozhraní: svetlé, tmavé a čierne, ktoré sa nastavia buď manuálne alebo podľa aktuálneho jasu displeja na vašom iOS zariadení.

Things 3 stojí 10,99 eur vo verzii pre iPhone/Apple Watch a 21,99 eur vo verzii pre iPad. Zakúpiť si ich môžete na App Store.

[appbox appstore id904237743?mt=8] [appbox appstore id904244226?mt=8]

Podporu pre tmavý režim macOS Mojave pridal aj Microsoft so svojim kancelárskym balíkom: Word, Excel, PowerPoin a Outlook. Aktualizácia je dostupná ako pre predplatiteľov Office 365, tak aj pre majiteľov jednorázovej licencie Office 2019.

komentáre
  1. Vsimlibkste si jak na vsech screenshotech vse pekne ladi? Taky jsem byl zprvu nadsen tmavym modem, ale po zapnuti Safari a prvni web stranky jsem vystrizlivel. Prijde mi, ze oci zvykle na tmavy moc najednou dostanou sok. To same bude u Wordu, myslim. Za mne tedy urcite svetly mod a stahnout jas :).

    -p

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.