iPhone Xs, Xs Max, Plus, Xc alebo Xr: Ako sa vlastne bude volať nový iPhone? 

Aj keď sa odpovede dočkáme už za pár hodín a možno je zbytočné klásť si túto otázku, no okolo názvu nových iPhonov stále kolujú otázniky.

Ako by sa mali volať dve vlajkové lode, ktoré doplní lacnejší model vo viacerých farbách? Doterajšie dohady boli konzistentné vo viacerých menách, vo výsledku si však protirečia. Pozrime sa teda, aké sú možnosti:

5,8“ iPhone

Tu je názov viacmenej istý. Ide o S-kového nástupcu iPhonu X, ktorý sa bude volať iPhone XS/Xs. Jediné, čím si istí nie sme, je veľké S.

6,5“ iPhone

Väčšia verzia by sa mala logicky volať iPhone Xs Plus. Objavili sa však správy, že Apple sa chce tohto tradičného prívlastku zbaviť v prospech slovíčka Max. Neznie však iPhone Xs Max skôr ako značka prémiového benzínu?

6,1“ LCD iPhone

Najlacnejší z trojice bude mať LCD displej a viacero farieb. Špekulovalo sa o názve iPhone 9, zdá sa však, že všetky tri telefóny budú „desiatky“. Možno pôjde o iPhone Xc, odkaz na podobne farebný a dostupný iPhone 5c z roku 2015. Druhou variantou je iPhone Xr, s ktorým prišiel Mark Gurman z Bloombergu.

Uniknutý slajd od operátora China Mobile. Zdroj: macotakara.jp

Pokým konzervatívnejšie názvy iPhone XS, XS Plus a XC „potvrdil“ nedávny únik informácií od operátora China Mobile, spoľahlivý Gurman so zdrojmi priamo v Appli je za nové názvy iPhone Xs, Xs Max a Xr.

Kto z koho? Dozvieme sa už dnes večer.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.