Apple Watch získavajú podporu pre lyžovanie a snowboardovanie

Apple Watch práve dostali podporu pre ďalší šport. Sledovať aktivitu vám pomôžu už aj na horách.

Apple dal predvčerom do pozornosti aktualizácie pre viaceré 3rd-party aplikácie, ktoré pridávajú podporu pre lyže a snowboard. Po novom vám pomôžu sledovať prejdenú vzdialenosť, výšku svahu, či ďalšie zaznamenané údaje.

Na nové funkcie budete potrebovať najnovšie Apple Watch Series 3 s nainštalovaným watchOS 4.2 a niektorú z podporovaných aplikácií z App Store. Patria medzi ne snoww, Slopes, Squaw Alpine, SnocruSki Tracks. Sledovať budete môcť celkovo 5 rôznych údajov, všetky budú pritom kompatibilné aj so vstavanou apkou Activity:

  • celkovú horizontálnu aj vertikálnu vzdialenosť
  • počet zjazdov
  • priemerné a maximálne rýchlosti
  • celkový strávený čas
  • spálené kalórie
Nové aplikácie vám uľahčia sledovanie aktivity na svahu, no taktiež napríklad pomôžu zistiť polohu vašich blízkych. Zdroj. Apple
komentár
  1. Noo neviem. Mám Apple Watch Series 2, appku Slopes a všetky spomenuté údaje viem trackovať už dobré dva roky. Určite teda nejde o novinku a určite sa to netýka iba Series 3. Jediné, čo sa zmenilo, je interface appky, mám taký pocit, že sa ešte zhoršil.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.