Seiko predstavilo limitovanú edíciu “Jobsových” hodiniek Chariot

Japonský výrobca hodiniek Seiko predstavil limitovanú edíciu minimalistickej klasiky Chariot, ktorá sa v roku 1984 preslávila na zápästí Steva Jobsa.

Hodinky sa toho roku objavili na jednom z najikonickejších portrétov zakladateľa Applu, ktorý zhotovil Norman Seeff pre titulku Time Magazine. Jobs je na ňom vyobrazený v tureckom sede na podlahe svojho sparťansky zariadeného domu s prvým Macintoshom v náručí.

Steve Jobs na legendárnej fotografii pre Time.

Originál hodiniek sa takto pred rokom predal v aukcii za vyše 40 tisíc dolárov. Budúci mesiac si ich budete v rámci reedície kúpiť aj vy, no bohužiaľ len v Japonsku. Hodinky sa budú predávať za 20 tisíc yenov (približne 170 eur) v dvoch veľkostiach – originál s priemerom 33mm a väčší model s priemerom 37,5mm.

Verzia s bielym ciferníkom bude obmedzená na 1 982 kusov, zatiaľ čo model s čiernym ciferníkom bude dostupný v počte iba 300 kusov a zakúpite ho exkluzívne v japonskom módnom reťazci Nano Universe. Hodinky budú dostupné 10. marca.

seiko chariot limitovaná edícia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.