Osviežte písma na svojom iPade a iPhone – písma z MyFonts pre vaše mobilné zariadenia

Mobilné zariadenie sú naozaj skvelá vec. Vďaka nim môžeme riešiť veľa vecí takpovediac za chodu. Odpovedať na dôležitý mail, či poznačiť si myšlienku, ktorá nám práve napadla, môžeme rovnako dobre v autobuse ako i v kancelárii. Niekoho však môže výber písiem, dostupných v aplikáciách, nudiť. Ak sa teda v tomto smere cítite obmedzení, ponúkame vám riešenie. Vlastne, MyFonts vám ponúka riešenie.

Želali ste si niekedy, aby ste si jednoducho mohli stiahnuť svoje obľúbené fonty a využívať ich v aplikáciách na mobilnom zariadení? Teraz sa to dá. Treba mať iba účet na MyFonts.

S ním môžete nainštalovať akékoľvek písmo, ktoré ste si kúpili alebo stiahli z MyFonts pre svoje zariadenie s iOS. Prístup k nemu budete mať kedykoľvek priamo v aplikácii cez font menu. Ako na to?

Vezmite do rúk iPad či iPhone a namierte si to do sekcie histórie vašich objednávok na MyFonts. Vyberte si font, ktorý chcete a stlačte modré tlačidlo Install on iPad, resp. Install on iPhone.

Vyskočí vám ďalšie okno, kde stačí kliknúť na Install a potvrdiť inštaláciu profilu. Následne je potrebné, aby ste reštartovali aplikáciu, v ktorej plánujete písmo používať. Následna je vybraný font zobrazený v ponuke písiem, pripravený na to, aby zaplnil vaše digitálne stránky.

zdroj: creativebloq.com, detepe.sk

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.