iOS 11: Apple začal testovať nové editoriálne funkcie v App Store

Jednou z najväčších noviniek pri predstavovaní iOS 11 bol na WWDC celkom redizajnovaný App Store. Jedna z dôležitých funkcií v ňom však doteraz chýbala.

Editoriálna sekcia, ktorou sa spoločnosť inšpirovala pri inej svojej službe – Apple Music, sa beta testerom začala objavovať až v priebehu tohto týždňa. Ide o chronologicky usporiadanú časovú os, do ktorej bude Apple každý deň pridávať nové odporúčané hry a aplikácie, a taktiež rôzne tipy a triky o nich.

Momentálne môžu ľudia bežiaci na iOS 11 v App Store nájsť napríklad článok “Najlepší spôsob, ako bingovať /sledovať viacero dielov seriálu po sebe pozn. red/ Game of Thrones”. V ňom sú zanalyzované rôzne obľúbené scény vybrané editoriálnym tímom, spolu s odkazom na appku HBO Now, pomocou ktorej je možné seriál pozerať na iOS zariadení.

Ďalší článok sa sústredí na fenomén minulého leta, Pokémon GO, a dozvedieť sa v ňom môžete niekoľko tipov, ako sa v hre čo najrýchlejšie levelovať. Na konci samozrejme nájdeme odkaz na stiahnutie samotnej aplikácie.

Dostupné sú už aj aplikácie a hry dňa. V sekcii App of the Day aktuálne nájdeme interaktívne omaľovánky so známymi komiksovými postavami Marvel: Color Your Own, spolu s odporúčaním vyskúšať aplikáciu so stylusom Apple Pencil. V Game of the Day nájdeme momentálne hru Framed 2.

iOS 11 s novým App Storom a ďalšími funkciami je momentálne vo fáze verejného beta testu a finálnej verzie sa dočkáme v septembri. Ak ho chcete aj napriek tomu vyskúšať, tu je jednoduchý návod.

UložiťUložiť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.