Gamevice vydal herní ovladač pro iPhone 7

Společnost GameVice je jedna z populárnějších možností, pokud si chcete koupit herní ovladač pro své Apple zařízení. Jednou výhodou je, že má tzv. MFi (Made For iPhone) certifikaci, což znamená, že zaručeně bude fungovat s iPhonem.

Dnes právě tato společnost představila novou verzi jejich ovladače designovaného specificky pro iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Nová verze má zabudovaný sluchátkový jack a Lightning port na nabíjení. Další novinkou je druhá generace ovladačů pro iPady. Ta bude prý dostupná do měsíce.

Implementování sluchátkového jacku a Lightning portu je pro novou verzi, určenou pro iPhone 7 a 7 Plus, novinkou. Další novinkou oproti předchozí verzi je upgrade ovládacích prvků pro palce a snížení váhy ovladače samotného. Toho bylo dosaženo odebráním baterie ovladače. Nově totiž ovladač používá energii z iPhonu, a ne z vlastního akumulátoru.

Je lehčí. Gamervice nyní používá energii z iPhonu, což znamená, že nepotřebuje svou vlastní baterii. A co je na tom nejlepší? Nepoužívá více energie, než sluchátka.

Vzhled nové verze je velmi podobný k úplně první verzi tohoto ovladače. Velkou výhodou je kompaktnost tohoto příslušenství. Je totiž velice skladné a tak nezabírá moc místa při cestování.

Nový Gamevice pro iPhone 7 a 7 Plus bude možné zakoupit od 31. ledna nejen online za cenu 99$.

Nově je nabízen i Gamevice pro iPad mini, který bude dostupný taktéž od 31. ledna. Již k zakoupení je i verze s Lightning konektorem pro iPad Air a iPad Pro.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.