7 vianočných darčekov (nielen) pre majiteľov iPhonu

Vianoce sa nezadržateľne blížia a mnohí z vás zrejme uvažujú o darčekoch pre svojich blízkych a priateľov. Technologických drobností, ktoré poslúžia ako skvelý darček, je na trhu našťastie požehnane.

V spolupráci s eshopom iPhoneDoplnky.eu sme si pre vás preto vybrali sedem rôznych tipov na príslušenstvo, ktoré určite potešia nielen majiteľa iPhonu.

1. Externé batérie

Aj keď výdrž dnešných zariadení sa neustále zlepšuje, zvyšujú sa aj naše požiadavky na ne a s nimi aj náročnosť služieb a softvéru. V uplynulých rokoch mnoho ľudí siaha po doplnkoch v podobe externých batérií, ktoré vás môžu zachrániť vždy, keď práve nemáte po ruke zásuvku.

externé batérie

Ponuka je široká, stačí si vybrať tvar a veľkosť. Od ultra prenosných batérií do vrecka, cez prívesky na kľúče, až po klasické power banky s veľkou kapacitou. Práve na kapacitu si dávajte pri výbere pozor – na jednorázové nabitie najnovšieho iPhonu 8 budete napríklad potrebovať 2000 až 2500 mAh.

Externé batérie si môžete pozrieť TU.

2. Odolné obaly

Poznáme to všetci. Máte nový iPhone, no bojíte sa, že ho vytiahnete z vrecka a padne vám na zem. Obzvlášť pri najnovších modeloch, na ktorých sa Apple rozhodol o návrat ku sklenenému telu, ide o nepríjemné riziko.

Riešením je jednoznačne zakúpenie ochranného obalu. V ponuke nájdete obaly kompatibilné so všetkými modelmi iPhonu, od 5/5s/SE, až po iPhone 6/7/8 Plus, či novinku v podobe iPhonu X. Pre športovcov a obzvlášť náročných používateľov sú určené odolné púzdra od spoločnosti UAG, alebo obaly Griffin s vojenskou certifikáciou.

odolné obaly pre iPhone

Celú ponuku odolných obalov si môžete pozrieť TU.

3. Minimalistické bezdrôtové slúchadlá

Apple síce minulý rok predstavil svoje bezdrôtové AirPody, možno však hľadáte niečo trochu iné a dostupnejšie. Skvelou alternatívou sú slúchadlá Urbanista Tokyo, ktoré okrem priaznivej ceny ponúkajú aj veľmi kompaktné rozmery, kompletne bezdrôtový posluch a prenosné nabíjacie púzdro. To nabije obe slúchadlá celkom päťkrát, vďaka čomu ich doba používania dosahuje až 10 hodín.

Slúchadlá sú vode a potu odolné, čiže ideálne ku športu a do posilňovne, a ponúkajú filtrovanie okolitého hluku. Taktiež môžete využiť len jedno slúchadlo, napríklad pri telefonovaní v aute. Bonusom je pekné balenie, ktoré určite pod stromčekom poteší.

bezdrôtové slúchadlá Urbanista Tokyo

Bezdrôtové slúchadlá Urbanista Tokyo si môžete kúpiť TU.

4. Nabíjacie kľúčenky CulCharge

Zaujímavým drobnostiam, ktoré rozhodne potešia ako darček, kraľujú kľúčenky od spoločnosti CulCharge, s ktorými si nabijete telefón aj bez prenášania veľkej externej batérie.

Či už siahnete po prenosnom Lightning/USB kábli, alebo najmenšej externej nabíjačke CulCharge 3v1, jednoducho si ich pripnete na kľúče a nemusíte sa báť, že nebudete mať svoj iPhone kde a ako dobiť. Bonusom je aj pekné darčekové balenie.

produkty CulCharge

Produkty CulCharge si môžete pozrieť TU.

5. Prémiové obaly pre vaše drahé polovičky

Asi sa zhodneme na tom, že iPhone si nezaslúži len tak hocijaký obal. A prečo by popri ochrane zariadenia pred pádmi nemohli poslúžiť aj ako originálny módny doplnok.

Prémiové obaly od spoločnosti Richmond & Finch spĺňajú presne tieto požiadavky a vyzerajú skvele. Presvedčte sa sami na obrázkoch nižšie.

luxusný obal Richmond & Finch

luxusný obal Richmond & Finch

Obaly Richmond & Finch si môžete prezrieť TU.

6. Fitness náramok so vstavaným displejom

EasyFit Touch je dostupným a jednoduchým fitness náramkom s podporou pre iOS. Okrem merania vzdialenosti, spálených kalórií a vstavanému krokomeru dokáže taktiež zobrazovať čas, notifikácie z telefónu, prichádzajúce hovory, ovládať fotoaparát, či monitorovať kvalitu spánku.

Náramok je samozrejme odolný voči potu a vode (certifikácia IP55 a IP67 ) a jeho batéria na jedno nabitie vydrží päť až sedem dní. Na výber taktiež máte dve farebné prevedenia – modrú a fialovú. V balení nájdete však aj neutrálny čierny náramok.

športový náramok easyfit touch

Viac informácií a možnosť zakúpenia nájdete TU.

7. Domáca kamera s rozpoznávaním tváre

Nakoniec niečo pre fajnšmekrov. Smart domácnosť zažíva v poslednom čase boom a na trh sa dostáva nejeden zaujímavý produkt. Jedným z takých je aj domáca kamera Netatmo Welcome, ktorá dokáže rozpoznávať tváre členov vašej domácnosti a vďaka nenápadnémi dizajnu skvele zapadne do interiéru.

Kamera je stále v pohotovosti a pri akomkoľvek zvuku, či pohybe môže začať nahrávať Full HD video, prípadne vás upozorniť notifikáciou na telefón. Cez mobilnú aplikáciu si taktiež môžete nahrať napríklad tváre vašich detí, pričom kamera vás následne upozorní po ich príchode domov. Nahraté video súbory sa ukladajú buď na SD kartu, alebo nahrávajú priamo na vami zvolený cloud, alebo FTP server.

Kamera do domácnosti Netatmo

Viac sa o tejto kamere môžete dozvedieť priamo TU.

Zľava pre čitateľov MacBlogu

Špeciálne pre našich čitateľov máme pripravené aj skvelé zľavy na vybrané produkty z eshopu. Pri nákupe stačí zadať nižšie uvedené zľavové kupóny.

Zľavu 20 % môžete získať na:

Zľavový kód: B5LT7

Odolný obal pre iPhone 8/7 Griffin Survivor All-Terrain

 

Tenké kryty pre iPhone 7 Thin Fit

Zľavu 10 % môžete získať na:

Zľavový kód: UT6T9

Fitness náramky s dotykovým displejom EasyFit Touch

Zakrivené 3D sklá Decarth FullPro

UložiťUložiť

komentárov
  1. No ten dual sim adapter je hlupost a naviac aj nedoveryhodne. Pockaj do bud roka, pride era virtual simcards, budu to podporoavat aj iPhones….. mozno aj dual sim verzia bude dostupna.

    0
    0
  2. ja ho mam a pouzivam ho uz od Augusta, ked bude iPhone mozny prevadzkovat s dvoma SIM, tak kupujem taky telefon hned. Adapter inac funguje bez problemov a aj Cloud funkcia. ked si ho zabudnes napr. doma. Nosim ho vasinou vo vacku, predava sa v roznych formach, napr. aj velkosti kreditky, nabity vydrzi cca. tyzden. Dosah cca. vramci 3 izb. bytu. a vonku aj u kusok dalej. Do ich cloudu sa registrovat nemusis ak nechces, staci len vlozit SIM a sparovat cez ich app IKOS PRO, ktoru som si dal do dolnej listy vedla telefonu. Telefon zobrazuje, ze niekto vola cez adapter a jeho cislo ulozene z kontaktov, pri kliknuti na kontakt a hovor si tiez mozes vybrat, ci chces volat cez adapter alebo original zo SIM v telefone, takze pre mna pokial nebude iPhone nativne pre dve SIM je zatial toto dobrym riesenim. Android s dvoma SIM nechcem, aj mam dokonca, ale v iPhone mam komplet vsetko a je mi to lepsie, aj ked nema dual sim zatial a musim to riesit takto.

    0
    0
  3. @Jozef a tiez ho ma aj znamy, on ma vo forme kreditky, tiez mu funguje dobre, vlastne on mi to v lete ukazal, ked prechadzal na iPhone a oslovilo to aj mna, tak som si tiez objednal :-) urcite to nie je ako, ked priamo telefon podporuje dve sim, to nevravim, ale je to na velmi dobrej urovni integrovane do iOS cez tu ich aplikaciu.. plnu podporu to ma tria Orange, Telekom, O2 a so 4kou nefunguje iba cloud, lebo nepozna operatora a nevie nacitat nastavenia zo SIM, ale hovory/sms, narodny roaming idu bez problemov, signal to chyta tiez dobre.

    0
    0
  4. a este posledny koment, ze je taky adapter aj vo forme zadneho puzdra na telefon, ktore obsahuje bateriu a slot na sim a tiez tuto dual sim funkcionalitu cez app, myslim, ze je to dokonca rovnaky vyrobca, ale ci by to uz nebolo hrube na telefone tazko povedat, zalezi od vkusu, ale na fotkach to nevyzeralo nejak extra hrubo, telefon sa nabijal sa pripajal potom priamo cez to puzdro, ale oproti tymto ostatnym adapterom to uz bolo podstatne drahsie

    0
    0
  5. @Jozef zapomínaš na jednu podstatnú vec. Nežijem v Amerike!!!
    V našich končinách také niečo nehrozí, resp, budeme medzi poslednými u ktorých to operátor zavedie :-D

    p.s. Nebuď ovca a mysli hlavou.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.