V nových reklamách na Apple Music si zahrali DJ Khaled, Naomi Campbell a Ray Liotta

Apple cez víkend debutoval dve nové reklamy na Apple Music. Objavil sa v nich hudobník a producent DJ Khaled po boku s modelkou Naomi Campbell a hercom Rayom Liottom.

V prvej z dvoch reklám, ktorú DJ Khaled zavesil na svoj Twitter účet, sa vo svojom Rolls Royce vezie so supermodelkou Naomi Campbell a púšťa jej svoju najnovšiu kolaboráciu s Drakeom, ktorá je dostupná exkluzívne na Apple Music.

V druhom klipe zas spolu s hercom Rayom Liottom navštevuje nechtové štúdio a vysvetľuje mu, že za desať dolárov môže mať pomocou služby k dispozícii tisíce a milióny skladieb.

https://youtu.be/M31xMfSafi4

Nejde o prvú spoluprácu Apple Music a DJa Khaleda – vo februári sa na službe spustila jeho vlastná Beats 1 relácia We the Best Radio Show. Apple so svojou kampaňou pokračuje v spolupráci s rôznymi celebritami, naposledy napríklad niekoľko reklamných spotov natočila speváčka Taylor Swift.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.