Tim Cook sa opäť objavil na zozname sto najvplyvnejších ľudí magazínu Time

Tim Cook sa už tretíkrát objavil na zozname 100 najvplyvnejších ľudí magazínu Time. Naposledy bol na zozname minulý rok a taktiež v roku 2012, keď prebral žezlo od Steva Jobsa.

Tim Cook sa tento rok ocitá po boku ostatných šéfov technologických firiem akými sú napríklad Mark Zuckerberg z Facebooku, Sundar Pichai z Googlu a zakladateľ firmy Oculus, Palmer Luckey. Sprievodný text Cookovi napísal Bob Iger, riaditeľ Disney a člen správnej rady Applu:

“Za jeho tichým zovňajškom a južanskými spôsobmi sa schováva sústredená nebojácnosť, ktorá plynie z hlbokého vnútorného presvedčenia. Tim je odhodlaný urobiť tú správnu vec, správnym spôsobom, v správnom čase a zo správnych dôvodov. Ako riaditeľ zaviedol Apple do nových výšok a naďalej pokračuje v budovaní globálnej značky, ktorá je univerzálne uznávaná ako líder v obore a všeobecne rešpektovaná pre svoje hodnoty.”

Celý zoznam 100 najvplyvnejších ľudí magazínu Time nájdete na tomto odkaze.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.