Študentská akcia v iStores: Mac, iPad a Beats produkty so zľavou od 12 %

iStores má pre študentov a učiteľov pripravené zľavy na viaceré Apple produkty. 150 € teraz môžete ušetriť na MacBooku Air, vybrané Macy a iPady sú dostupné so zľavou 12 % a Beats produkty až so zľavou 20 %.

Akcia bude trvať do 29. októbra a všetky produkty, ktorých sa týka, nájdete na týchto stránkach. Dostupný je taktiež aj nákup na 18 mesačných splátok, a to bez navýšenia. Zľava sa týka nasledujúcich produktov:

MacBook Air 13″ v konfigurácii 8 GB RAM a 128 GB SSD je momentálne dostupný za 949 € (štandardná cena je 1099 €). Akcia pritom platí pre všetkých, nie len pre študentov a pracovníkov školy.

spoluziaci1

Ak sa však preukážete potvrdením o návšteve, alebo práci v školstve, automaticky získate 12% zľavu na celý sortiment počítačov Macaktuálne modely iPadu. Na vybrané modely Beats slúchadiel a reproduktorov taktiež dostanete zľavu vo výške 20 %.

Kompletné podmienky akcie, ako aj cenník jednotlivých produktov nájdete na stránkach iStores. Akcia platí aj pre našich čitateľov v Čechách, podrobnosti nájdete na českom webe spoločnosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.