Shigeru Miyamoto predstavil Super Mario Run pre iPhone

To, čo bolo dlho len snom fanúšikov Nintenda, sa dnes stalo realitou. Japonská spoločnosť počas úvodu dnešného eventu predstavil Super Mario Run pre iPhone.

Na pódium ho prišiel predstaviť sám Shigeru Miyamoto, tvorca hernej ikony. Super Mario Run je titulom na štýl “endless runner”, no na rozdiel od jeho tradičnej inkarnácie sa dá ovládať jednoducho jedným prstom. Môžete tak pritom cestovať v električke, či vykonávať iné činnosti. Stlačením obrazovky následne Mario vyskočí. Cieľom je – ako inak – zbierať mince a prechádzať jednotlivými úrovňami.

super-mario-run2

Okrem klasického herného režimu však hra prinesie aj takzvaný Battle Mode. Ten je kompetitívnou variantou toho klasického a súťažiť tak môžete o najlepšie skóre so svojimi priateľmi. Zahrať si budete môcť už koncom tohto roka, kedy sa hra dostane na verejnosť.

Hra vyjde na iPhone a predávať sa bude za fixnú, zatiaľ nešpecifikovanú sumu. Žiadne in-app nákupy. Ako bonus si budete môcť stiahnuť aj špeciálne Mario stickery pre nový iMessage v iOS 10.

super-mario-run-4

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.