Kolik zaplatíte za pozáruční výměnu baterie u AirPods?

Jak všichni určitě víme, všechny produkty od Applu jsou velmi spolehlivé a často vydrží mnoho let. To se ale bohužel často nedá říci o bateriích, které jsou do těchto produktů instalovány. U některých zařízení jako Mac, iPhone nebo iPad lze velmi jednoduše zjistit počet cyklů baterie díky aplikacím nebo diagnostice provedené na dálku Applem. 

Tato možnost ale bohužel u nově vydaných sluchátek AirPods není. Ve chvíli kdy jsou všechny cykly byterie vyčerpané budete muset baterii u sluchátek vyměnit. 1 cyklus znamená jedno nabití sluchátek z 0% do 100%. Apple tak do ceníku servisu iPhonu doplnila řádek o výměně baterie u AirPods. Zatím opravy sluchátek spadají do servisního programu pro iPhone. Webové stránky pro podporu bezdrátových sluchátek jsme se zatím bohužel nedočkali. Aktuální ceny výměny baterie tedy jsou:

  • U jakékoliv verze iPhonu v záruce nebo s Apple Care – zdarma
  • U jakékoliv verze iPhonu mimo záruku – 79$
  • Sluchátka v záruce nebo s Apple Care – zdarma
  • Sluchátka mimo záruku – 49$

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.