Paragon Bundle – utility na prácu s NTFS a HFS+ diskami teraz za polovicu

Známu softvérovú utilitu pre Mac a Windows teraz môžete po obmedzenú dobu dostať za polovičnú cenu v rámci balíka Paragon Bundle.

Paragon umožňuje jednoduché čítanie a zápis na média formátované v NTFS, ktorý macOS natívne nepodporuje. Softvér je k dispozícii taktiež aj na Windowse, kde zas sprístupňuje prácu s HFS+ diskami. Obe verzie, plus ďalšie tri programy od výrobcu si teraz môžete zakúpiť za polovičnú cenu.

Balík Paragon Bundle obsahuje:

  • NTFS for Mac 14 – umožňuje celosystémovú prácu s partíciami vo formáte NTFS. Podporovaná je aj najnovšia verzia macOS Sierra.
  • extFS for Mac 10 – umožňuje na Macu čítanie a zápis na partície vo formáte Ext2/3/4. Prenosové rýchlosti súborov sa približujú tým natívnym.
  • HFS+ for Windows 11 – jediný spôsob ako získať plný prístup k čítaniu a zapisovaniu HFS+ diskov na Windowse. Podporuje rýchlosti vyššie ako v prípade natívneho HFS súborového systému.
  • ExtFS for Windows – umožňuje prístup k Ext2/3/4 partíciám aj pod Windowsom. Obsahuje podporu pre LVM (Logical Volume Management).
  • NTFS-HFS Converter – slúži na konvertovanie NTFS partícií na HFS+ a opačne. Obsahuje taktiež aj možnosť zálohovania.

Každá aplikácia stojí samostatne 20 dolárov, všetky pokope sa normálne predávajú za 80 dolárov. V rámci akcie na serveri MacUpdate ich teraz môžete mať za polovičnú sumu 40 dolárov. Súčasťou balíka sú aj doživotné upgrady na budúce verzie softvéru.

The Paragon Bundle je k dispozícii do zajtra, približne do 18:00 nášho času. Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.