Obľúbené auto zamestnancov Applu? Je ním Tesla

Odkedy Apple začal práce na svojom elektromobile, nebol vzťah s konkurenčným výrobcom Tesla práve ideálny. Spoločnosti si medzi sebou pravidelne kradnú zamestnancov a osočujú sa v médiach. To im však nebráni navzájom využívať svoje produkty.

Jeden zamestnanec Applu nedávno vytvoril diskusiu na Reddite, v ktorej uverejnil teraz už zmazanú fotografiu vyhotovenú na parkovisku pred sídlom spoločnosti. Je na nej celkom sedem elektromobilov od Tesly zaparkovaných vedľa seba a okupujúcich všetky nabíjacie stanice pred budovou. Zobrazené sú dva modely X, štyri modely S a aj jeden malý Roadster.

Apple sídlo Tesla

Tesly sú u Apple zamestnancov údajne veľmi populárne a v celom areáli by ste ich určite našli oveľa viac. Stačí si pozrieť Street View pohľad na Infinite Loop v Cupertine, kde hneď nájdete ďalšie štyri vozidlá. A niečo nám vraví, že v centrále automobilky sú na tom s produktami od Applu veľmi podobne.

Apple z Tesly najal viceprezidenta pre konštrukciu vozidiel

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.