Chete iPhone 7 nabíjať a zároveň počúvať hudbu? Apple odporúča svoj 50-dolárový Lightning dock

Jedna z najväčších nevýhod odstránenia slúchadlového jacku je bezpochyby nemožnosť nový iPhone nabíjať počas počúvania hudby a opačne. Čo si o tejto problematike myslí sám Apple?

Viceprezident pre marketing spoločnosti, Phil Schiller, prostredníctvom emailu odpovedal na podobné otázky zákazníkov a odporučil im, aby si zakúpili oficiálny Lightning Dock pre iPhone.

iphone-lightning-dock

Hliníková nabíjacia kolíska v piatich farebných prevedeniach totiž okrem Lightning vstupu obsahuje aj audio jack na pripojenie slúchadiel, či reprákov. Dock však stojí 49 dolárov (59 eur u nás).

Napriek tomu by však Apple radšej videl prechod na bezdrôtové slúchadlá, čo okrem iného vo svojom maili vypichol aj Schiller. Osobne rád používa nové AirPods, ktoré však s cenovkou 159 dolárov tiež nie sú najlacnejšie.

phil-schiller-email-lightning-dock

Zdá sa, že pre budúcich majiteľov, ktorí budú vyžadovať simultánne nabíjanie a počúvanie hudby, zatiaľ neexistuje praktické riešenie. Belkin nedávno predstavil Lightning redukciu a podobné produkty čoskoro zrejme zaplavia trh. Aj tak sa však budeme v blízkej dobe musieť zmieriť s ďalšou hromadkou adaptérov a redukcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.