Na iBooks dorazila rozšírená edícia Game of Thrones ságy

Knižná séria A Song of Ice and Fire, na ktorej je založený populárny seriál Game of Thrones, si to v exkluzívnej rozšírenej edícii namierila na iBooks.

Prvá kniha zo série, A Game of Thrones, práve oslavuje svoje dvadsiate narodeniny a zakúpiť si ju môžete už teraz na iBooks Store. Postupne sa do predaja dostanú aj špeciálne edície ďalších dielov: A Clash of Kings (27. októbra), A Storm of Swords (15. decembra), A Feast for Crows (2. februára) a A Dance with Dragons (30. marca).

game of thrones ibooks-2

Rozšírené edície pritom naplno využijú svoj digitálny potenciál. Obsahovať budú napríklad interaktívne mapy, autorské poznámky, slovníky, rodokmene, či ilustrácie. Zaujímavé by pritom mali byť ako pre nováčikov, tak aj hardcore fanúšikov série. Tých, ktorí stále čakajú na ďalší diel The Winds of Winter, taktiež potešia krátke vyňatky z neho, ktoré boli predtým zverejnené na webe autora, Georga R. R. Martina.

Ten o nových digitálnych verziách a exkluzívnom partnerstve s iBooks vraví, že ide o “úžasný krok vo svete kníh” a “vstup do novej éry publikácií”.

A Game of Thrones si môžete zakúpiť na iBooks Store za 9,49 eur. Každú ďalšiu knihu zo série je momentálne možné predobjednať si za sumu 11,99 eur.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.