Hello Again: Apple rozposlal pozvánky na Mac event konajúci sa 27. októbra

Apple práve novinárom rozposlal pozvánky na svoj októbrový event, o ktorom sa v uplynulých dňoch hovorilo.

Event sa bude konať vo štvrtok, 27. októbra priamo v sídle Applu v Cupertine. Predstaví na ňom dlho očakávané modely MacBookov Pro a možno aj nejaké tie prekvapenia.

Nový MacBook Pro bude prvým redizajnom laptopu od roku 2012. Ponúkne tenšie telo, procesory Intel Skylake a USB-C konektivitu s podporou Thunderbolt 3. Novinkou bude taktiež dotykový OLED panel nad klávesnicou, ktorý nahradí súčasné funkčné klávesy a zabudovaný Touch ID senzor. Rozlúčiť sa však zrejme budeme musieť s USB-A portami, HDMI, čítačkou SD kariet a MagSafe.

hello-again-apple-event-invite

Hovorí sa aj o updatovanom MacBooku Air, ktorý taktiež prinesie USB-C konektivitu. Spoločnosť by tiež mohla predstaviť aktuálne iMacy a dohady kolujú aj o samostatnom 5K Retina displeji, ktorý je údajne vo vývoji v spolupráci s LG.

Event sa uskutoční budúci štvrtok o 19:00 nášho času a streamovať si ho budete môcť naživo prostredníctvom stránok apple.com. Pre najaktuálnejšie novinky nezabudnite sledovať aj náš web, MacBlog.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.