Apple spustil profesionálne inštalácie ochranných fólii na iPhone

Apple predajne po celom svete oddnes pri zakúpení vybraných Belkin ochranných fólií ponúkajú aj ich profesionálnu inštaláciu prostredníctvom špeciálneho prístroja.

Program Belkin ScreenCare+ sa po testovaní v Japonsku dnes rozšíril do všetkých oficiálnych Apple predajní. Keď si teraz zakúpite ochranné fólie TrueClear Invisiglass, alebo TrueClear Anti-Glare od Belkinu, už sa s inštaláciou nemusíte trápiť doma. Zamestnanec predajne vám ho pred vašimi očami aplikuje na telefón pomocou špecializovaného prístroja.

Ten najprv odstráni akékoľvek nečistoty z displeja a následne aplikuje samotnú fóliu, čím predídete problémom s krivým nalepením, či vzduchovými bublinkami. Ak napriek tomu nebudete s inštaláciou spokojní, predavač bez ďalšieho poplatku nainštaluje ďalšiu fóliu. Služba je zatiaľ dostupná len s vyššie spomínanými fóliami pre iPhone 6/6s a iPhone 6/6s Plus.

Pozrite si ako prístroj funguje v praxi na oficiálnom videu nižšie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.