Apple ponúka špeciálnu olympijskú verziu Apple Watch náramkov, kúpite ich len v Brazílii

Pri príležitosti Letných olympijských hier v Brazílii Apple do predaja pustil špeciálnu edíciu náramkov pre Apple Watch s motívom jednotlivých krajín.

Má to však ale háčik. Kúpite ich len na jedinom mieste na svete, v Apple Store v štvrti Barra da Tijuc na západe Rio de Janeiro. Založené sú na nedávno predstavených náramkoch z tkaného nylonu, stoja 49 dolárov a nájdete na nich farby jednej zo 14tich rôznych krajín.

Americký atlét Trayvon Bromell sa už so svojim náramkom pochválil na Twitteri, zvyšok záujemcov však pre ne bude zrejme musieť podniknúť výlet do Brazílie. Všetkých 14 motívov si môžete pozrieť nižšie. V tomto poradí ide o USA, Veľkú Britániu, Holandsko, Južnú Afriku, Nový Zéland, Mexiko, Japonsko, Jamajku, Kanadu, Čínu, Brazíliu, Austráliu, Nemecko a Francúzsko.

Watch42Band-Olympic-Flat-USA-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-UK-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-Netherlands-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-SouthAfrica-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-NewZealand-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-Mexico-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-Japan-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-Jamaica-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-Canada-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-China-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-Brazil-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-Australia-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-Germany-SCREEN Watch42Band-Olympic-Flat-France-SCREEN

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.