Apple Music je dostupná už v 113 krajinách

Streamovacia služba Apple Music už pri launchi disponovala takmer globálnou prítomnosťou, niekoľko trhov však v zozname chýbalo. Apple pomaly pracuje na jej ďalšom rozširovaní. Pred niekoľkými mesiacmi služba prišla do Číny, minulý týždeň sa spustila v Turecku a dnes už aj na Taiwane.

Apple Music je teraz dostupná už celkovo v 113-tich krajinách sveta. K ním patria aj trhy ako Rusko, India, Čína a Japonsko, kde sa napríklad hlavný konkurent v podobe Spotify ešte nedostal. Spotify môžu momentálne počúvať ľudia v 97-tich krajinách.

Aj keď streamovacie katalógy sa môžu do istej miery líšiť, Apple Music na všetkých trhoch ponúka plnohodnotnú službu so všetkými funkciami. Jedinými výnimkami sú Jordánsko, Maďarsko a Bahrajn, kde nie je dostupné vysielanie rádia Beats 1. Celý zoznam podporovaných krajinách si môžete pozrieť na stránkach Applu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.